Follow us:

Over ons

De partner voor lokale overheden met begrip voor inwoners en ondernemers

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën.

Met ruim 35 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Politiek bewustzijn, brede én specialistische kennis, excellente opleidingsmogelijkheden en gedreven medewerkers kenmerken de organisatie.

Involon biedt een passende oplossing voor elke vraag op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met detachering, opleiding en (strategisch) advies helpen wij lokale overheden vooruit!

Diensten

Adviseren

Onze onafhankelijke en ervaren deskundigen zetten hun specialistische kennis graag in voor de optimalisering van belastingprocessen. Aan gemeenten, waterschappen en provincies brengen zij advies uit over praktische oplossingen voor strategische of tactische belastingvraagstukken.

Detacheren

Belastingorganisaties die tijdelijk of structureel behoefte hebben aan personele versterking bieden wij een passende oplossing met onze onmiddellijk inzetbare medewerkers. Als het om detachering gaat krijgt je altijd de man of vrouw met de juiste ervaring en competenties.

Opleiden

Heb je vandaag al iets gedaan aan kennisontwikkeling? Wij wel! Wet- en regelgeving rondom gegevensbeheer, de belastingheffing, de invordering, kwijtschelding en financiën veranderen regelmatig.

 

Vakkundig

Kennis en kwaliteit zijn onze kracht. Niet alleen werken wij het hele jaar door aan een uitgekiend opleidingsprogramma met trainingen, workshops en speciale kennisevents voor onze klanten. Ook onze eigen medewerkers krijgen de beste opleidingen en begeleiding, zodat zij je optimaal van dienst kunnen zijn met hoogwaardig advies en praktische ondersteuning. Wekelijks voorzien wij je bovendien via diverse kanalen van het meest actuele nieuws uit het vakgebied. Als Involon het niet weet, wie dan wel?

Veelzijdig

Involon kent al ruim 35 jaar de weg in belastingland. De afgelopen jaren hebben de Involon-medewerkers zich ook steeds meer gespecialiseerd in de basisregistraties, waardoor zij ook op dit gebied vraagbaak zijn voor zowel kleinere als grote gemeenten en samenwerkingsverbanden. Bovendien hebben de Involon-adviseurs de nodige ervaring met finance & control bij lokale overheden. Met deze integrale aanpak is Involon in staat om gemeenten volledig te ontzorgen op het gebied van basisregistratie, belastingen en financiën.

Verbindend

Involon denkt graag mee en zoekt altijd naar gemeenschappelijke belangen. Dit geldt zowel voor de belangen van onze medewerkers als van opdrachtgevers. Wij begrijpen de maatschappelijke ontwikkelingen en de politieke context van lokale overheden. En hoe belangrijk het is om de verbinding tussen de overheid en haar inwoners en ondernemers te onderhouden. Daar dragen we graag aan bij.

Medewerkers

Nico Nijveld
Operationeel Directeur, Adviseur, Docent

Samen werken aan een betekenisvolle toekomst!

Involon is doorlopend op zoek naar betrouwbare en vakkundige krachten voor onze klanten. In de praktijk betekent dit dat je als tijdelijke medewerker of interim adviseur terecht komt op gemeentelijke afdelingen die verantwoordelijk zijn voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van basisregistraties , belastingen en finance & control.

Altijd Up-to-date met Involon!

Periodiek delen wij het actuele nieuws rondom basisregistraties, belastingen en financiële onderwerpen. Wil je zeker weten dat je niets mist? Abonneer je dan hieronder op één (of meerdere) van onze digitale nieuwsbrieven. Je kunt Involon natuurlijk ook volgen op LinkedIn!

Graag houden wij je regelmatig op de hoogte. Schrijf je nu in via onderstaand formulier.

Laatste nieuwsbrieven