Follow us:

Belastingen

Workshop Parkeerbelastingen najaar

De workshop Parkeerbelastingen is leuk, leerzaam en boeiend door de vele praktijkvoorbeelden. Alle problemen waar je tegenaan kunt lopen, komen aan de orde.
woensdag 23 oktober 2024
9.00 - 16.00 uur
1 dag
Utrecht
€ 460,-

Meer weten over wat we doen?

Omschrijving

De workshop Parkeerbelastingen is leuk, leerzaam en boeiend door de vele praktijkvoorbeelden. Alle problemen waar je tegenaan kunt lopen, komen aan de orde.

Naast de wet- en regelgeving wordt vooral de toepassing daarvan behandeld, inclusief de visie van de rechter. Wie moet wat bewijzen, wat is laden/lossen, parkeerapps, scanauto’s, no cure no pay bureaus, hoe ga je om met coulance? Alles komt aan de orde. Met als centraal thema hoe je het aantal onterechte naheffingsaanslagen, bezwaren en gegronde bezwaren kunt verminderen.

 

Het programma

Tijdens de workshop Parkeerbelastingen wordt onder meer het volgende behandeld:
  • Wet- en regelgeving
  • De gemeentelijke verordeningen en besluiten
  • De relatie parkeerbeheer versus de parkeerbelastingen
  • De uitvoeringspraktijk
  • Hoe om te gaan met no cure no pay bureaus
  • De belangrijkste jurisprudentie
  • De actualiteiten
  • Casuïstiek

Extra informatie

De opleiding wordt gegeven bij Aristo meeting center Utrecht Lunetten. Deze locatie ligt direct naast het NS-station Utrecht Lunetten.

Het cursusgeld is excl. BTW en inclusief het les- en leermateriaal en een goed verzorgde lunch.

Het lesmateriaal wordt digitaal verstrekt.

Bij inschrijving volgt automatisch een bevestiging. Uiterlijk 1 week voorafgaand aan de dag ontvang je een bericht of de dag definitief doorgaat en wordt de factuur verstuurd.

Heb je vooraf vragen, input of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met info@involon.nl.

Docent

Jur is sinds 2016 werkzaam in de lokale belastingen en is adviseur en docent bij Involon. Hij is een gedreven adviseur met ervaring in het coördineren en aansturen van de belastingen en WOZ-afdelingen bij diverse gemeenten. Jur is werkzaam op het gebied van heffen en rechtsbescherming. Van de belastingverordening tot het voeren van procedures bij de rechtbank tot en met de Hoge Raad. Jur is onze specialist op het gebied van de parkeerbelasting. Of het nu gaat om procesverbeteringen of juridische vraagstukken, bij hem kan je terecht.
Jur is docent op het onderdelen belastingverordening, diverse gemeentelijke- en waterschapsbelastingen en rechtsbescherming.

Inschrijven