Follow us:

Basisregistraties

Themamiddag Actualiteiten taxatiewijzers

In één dagdeel word je op de hoogte gebracht van alle wijzigingen in de taxatiewijzers en de belangrijkste ontwikkelingen rondom de waardering van courante-, incourante- en agrarische objecten. Ook is er gelegenheid om met je vakgenoten van gedachte te wisselen. Zo ben je goed voorbereid voor de jaarlijkse herwaardering van alle niet–woningen.
dinsdag 8 oktober 2024
12.00 tot 16.15 uur
1 middag
Utrecht
€ 355,-

Meer weten wat we doen?

Omschrijving

Naast de indexering van kengetallen kan op basis van jurisprudentie en/of gewijzigde inzichten besloten worden om een taxatiewijzer aan te passen. Met de juiste kennis kun je de wijzigingen interpreteren, de gevolgen overzien en de juiste keuzes maken. 

Na het volgen van deze thema-middag ben je op de hoogte van de meest belangrijke wijzigingen van de taxatiewijzers en de gevolgen daarvan voor de waardering. Tijdens deze middag is ruimte voor eigen inbreng en discussie, immers niets is voor meer discussie vatbaar dan een goede taxatie!

De middag wordt verzorgd door Rolf de Groot, senior specialist, WOZ-taxateur. Rolf is werkzaam bij Wiberg Taxaties. Wiberg is een landelijk werkend adviesbureau voor de waardebepaling van vastgoed in het landelijk en stedelijk gebied. Rolf is betrokken bij onder meer het schrijven van diverse taxatiewijzers, het opstellen van het examen WOZ-taxateur en het ontwikkelen van een taxatiemodule voor agrarische objecten.

Het programma

Vanaf 12.00 uur kunt u deelnemen aan een uitgebreid lunchbuffet. Het programma start om 12.45 uur en wordt rond 16.15 uur afgesloten.

Het programma van de middag bestaat uit:

  • Het behandelen van alle taxatiewijzers
  • Bespreken wijzigingen en consequenties ten opzichte van vorige waardepeildatum
  • WOZ Jurisprudentie van toepassing op taxatiewijzers

 

Extra informatie

De opleiding wordt gegeven bij Aristo meeting center Utrecht Lunetten. Deze locatie ligt direct naast het NS-station Utrecht Lunetten.

Het cursusgeld is excl. BTW en inclusief het les- en leermateriaal en een goed verzorgde lunch.

Het lesmateriaal wordt digitaal verstrekt.

Bij inschrijving volgt automatisch een bevestiging. Uiterlijk 1 week voorafgaand aan de dag ontvang je een bericht of de dag definitief doorgaat en wordt de factuur verstuurd.

Heb je vooraf vragen, input of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met info@involon.nl.

Docent

Marcel is adviseur en docent bij Involon. Marcel is daarnaast ook Functionaris Gegevensbescherming bij Involon. Met zijn ruime ervaring als leidinggevende heeft hij als interim teamleider/ coördinator verschillende opdrachten uitgevoerd.
Vakinhoudelijk liggen zijn expertises op het gebied van de basisregistratie en de Wet WOZ en dan met name de BAG in combinatie met de WOZ-regelgeving.

Inschrijven