Follow us:

Basisregistraties

Proefexamen Specialisatie WOZ-gegevensbeheerder

Schrijf je snel in voor het proefexamen Specialisatie WOZ-gegevensbeheer op 19 juni aanstaande. Dan weet je zeker dat je goed voorbereid het examen ingaat.
woensdag 19 juni 2024
9.00 - 12.30 uur
1/2 dag
Utrecht
€ 200,- , excl. btw

Meer weten wat we doen?

Omschrijving

Op woensdag 19 juni 2024 organiseert Involon een proefexamen Specialisatie WOZ-gegevensbeheerder. Tijdens dit proefexamen krijg je 35 vragen die je voorbereiden op het maken van het examen Specialisatie WOZ-gegevensbeheerder. De antwoorden van de vragen worden kort nabesproken. Zo weet je in een dagdeel of je goed voorbereid bent om het examen bij het SVM-NIVO te doen. Het proefexamen is gebaseerd op het kwalificatiedossier voor de WOZ-gegevensbeheerder dat door de LVLB en de Waarderingskamer is vastgesteld.

Om mee te doen met dit proefexamen is het niet noodzakelijk om de opleiding WOZ-gegevensbeheer gevolgd te hebben bij Involon. Heb je al ervaring in het WOZ-gegevensbeheer en wil jij zonder opleiding het examen maken, kan je met het proefexamen ontdekken of je alle onderdelen beheerst. Doe je liever eerst een opleiding voordat je examen gaat doen, kan dat natuurlijk ook. In het najaar starten we weer met een nieuwe opleiding WOZ-gegevensbeheer.

We eindigen het proefexamen met een gezamenlijke lunch. Zo leer je ook nieuwe collega’s WOZ-gegevensbeheer kennen van andere organisaties.

Docent

Jan is adviseur bij Involon. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van gemeentelijke belastingen en basisregistraties. Hij is sinds de invoering van de Wet WOZ, de Wet BAG en de wet BGT werkzaam op deze beleidsterreinen. Bij gemeentes is hij o.a. verantwoordelijk geweest voor projecten op het gebied van implementatie, conversie, kwaliteitsverbetering en procesanalyses.
Vakinhoudelijk liggen zijn expertises op het gebied van de basisregistraties en de Wet WOZ.

Marcel is adviseur en docent bij Involon. Marcel is daarnaast ook Functionaris Gegevensbescherming bij Involon. Met zijn ruime ervaring als leidinggevende heeft hij als interim teamleider/ coördinator verschillende opdrachten uitgevoerd.
Vakinhoudelijk liggen zijn expertises op het gebied van de basisregistratie en de Wet WOZ en dan met name de BAG in combinatie met de WOZ-regelgeving.