Follow us:

Basisregistraties

Opleiding WOZ: WOZ-medewerker 2024 najaar

Wil je voldoen aan de WOZ-vakbekwaamheidseisen van de Waarderingskamer? Volg dan onze opleiding WOZ-medewerker. Voor iedereen die werkt in het vakgebied van de Wet WOZ.
woensdag 11 september 2024
9.00-16.00 uur (5e dag 09.00-13.00 uur)
4,5 dagen
Utrecht
€ 1.680,00

Meer weten wat we doen?

Omschrijving

Een belangrijk speerpunt van de Waarderingskamer is het stimuleren van de vakbekwaamheid van WOZ-medewerkers bij gemeenten en bedrijven. De Waarderingskamer toetst dit jaarlijks bij gemeenten. De Waarderingskamer heeft voor de verschillende functies in het WOZ-proces kwalificatiedossiers ontwikkeld, waarin staat waaraan een medewerker zou moeten voldoen.

Tevens is samenwerking met de Landelijke Vereniging voor Lokale Belastingen (LVLB) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) een beschrijving van de rollen die nodig zijn bij de WOZ-uitvoering en een goed functionerend systeem van WOZ-examens uitgewerkt. Iedereen die werkzaam is in de WOZ moet minstens voldoen aan de Kwalificatievereisten van de WOZ-medewerker.

 

Het programma

4,5 daagse opleiding waarvan 4 lesdagen en 0,5 dag examentraining.

Startdatum: woensdag 11 september 2024, overige lesdagen 25 september, 9 oktober, 23 oktober en 6 november. (0,5 dag examentraining).

Involon onderschrijft de doelen van de Waarderingskamer en biedt een 4,5 daagse opleiding WOZ medewerker aan.

De opleiding is opgebouwd uit 7 deelmodules:

  • Basisregistraties & WOZ-administratie
  • Communicatie
  • Kwaliteitszorg
  • Objectkenmerken
  • Procedures
  • Taxatie
  • Wet- en regelgeving.

 

Door het volgen van deze opleiding bereiden wij je voor op het examen dat je kunt doen bij het Examenadviesburo.

Extra informatie

De opleiding wordt gegeven bij Aristo meeting center Utrecht Lunetten. Deze locatie ligt direct naast het NS-station Utrecht Lunetten.

Het cursusgeld is excl. BTW en inclusief het les- en leermateriaal en een goed verzorgde lunch.

Het lesmateriaal wordt digitaal verstrekt.

Bij inschrijving volgt automatisch een bevestiging. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de eerste lesdag ontvang je een bericht of de opleiding definitief doorgaat en wordt de factuur verstuurd.

Heb je vooraf vragen, input of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met info@involon.nl.

Docent

Marcel is adviseur en docent bij Involon. Marcel is daarnaast ook Functionaris Gegevensbescherming bij Involon. Met zijn ruime ervaring als leidinggevende heeft hij als interim teamleider/ coördinator verschillende opdrachten uitgevoerd.
Vakinhoudelijk liggen zijn expertises op het gebied van de basisregistratie en de Wet WOZ en dan met name de BAG in combinatie met de WOZ-regelgeving.

Inschrijven