Follow us:

Belastingen

Samenwerking Involon en Tacstone

De krappe arbeidsmarkt maakt het noodzakelijk te komen tot innovatieve oplossingen binnen het belastingproces. Innovatieve oplossingen die kunnen worden geboden door een samenwerking met complementaire expertise. Een uitstekend voorbeeld van zo’n vruchtbare samenwerking is te vinden tussen Involon en Tacstone. Beide bedrijven hebben hun krachten gebundeld om een unieke combinatie van knowhow en technologie te bieden!

Involon is dé kennispartner op het gebied van belastingen, basisregistraties en financiën. Met detachering, advies en opleidingen helpen we lokale overheden niet alleen met het wegwerken van de werkvoorraden, maar leveren we ook een bijdrage aan het stroomlijnen en optimaliseren van processen. Tacstone Technology is de specialist op het gebied van Automation zoals RPA (Robotic Process Automation). Tacstone combineert strategie, procesoptimalisatie en ICT met tientallen jaren ervaring in advies en ondernemerschap. Voordelen van deze unieke combinatie zijn:

– Involon zorgt ervoor dat het wettelijk en beleidsmatig kader leidend zijn binnen het robotiseringsvraagstuk;

– Involon beschrijft de processen en de beheersmaatregelen, én zij borgt de continuïteit van de bestaande processen;

– Tacstone Technology zorgt voor de vertaling naar de voordelen die dit oplevert voor de lokale overheid met behulp van Automation (RPA).

Automation levert niet alleen efficiëntie, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering op, maar kan ook bijdragen aan waardevoller en uitdagender werk. Sterk repetitieve en arbeidsintensieve taken worden gerobotiseerd. De taken worden nauwkeurig, consistent en betrouwbaar uitgevoerd. Dat terwijl de lokale overheid volledig ‘in control’ blijft op het proces. Automation kan snel geïmplementeerd worden en is eenvoudig schaalbaar.

Benieuwd wat RPA voor uw processen kan betekenen? Neem dan contact op met David van Toor voor een introductie en ervaar de unieke kansen die RPA uw organisatie kan bieden!

Gerelateerde opleidingen

Geen gerelateerde opleidingen om weer te geven

David is commercieel directeur bij Involon. Hij is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van basisregistratie, belastingen en financiën. U kunt bij hem terecht voor al onze diensten, ongeacht of het gaat over advisering, detachering, opleidingen of een combinatie daarvan.
David heeft hart voor de publieke zaak en heeft jarenlang gewerkt in uw en ons vakgebied. Hij kan als geen ander uw vraag aanscherpen, zodat wij u de meest passende aanbieding kunnen doen.

Gerelateerde artikelen

Belastingen
Gratis vragenuurtje Invordering

Op donderdag 4 juli om 10:00 uur organiseert Involon via Teams weer een gratis vragenuurtje. Onderwerp is dit keer Invordering en dit wordt verzorgd door Geert-Jan Dümmer. Geert-Jan is adviseur en docent op het...

Belastingen
Oproep tot invoering van een kosteloze betalingsherinnering

Inleiding Al eerder zijn in de Tweede Kamer moties aangenomen waarin de regering wordt verzocht om overheidsinstanties op te roepen om een kosteloze betalingsherinnering te sturen naar de burger als een belastingaanslag dan...

Belastingen
Involon Update

Mis nooit meer een belangrijke startdatum voor een opleiding of een waardevol gratis webinar! Met onze gloednieuwe Involon Update blijf je altijd up-to-date over Basisregistraties, Belastingen en Financiën. Als trouwe ontvanger van onze...

Belastingen
Website Involon

In de uitvoering van ons werk stellen we de klant centraal en willen we voorop lopen in de kwaliteit waarmee we ons werk uitvoeren. Mede hierdoor hebben we het afgelopen jaar een stevige...